Västergatan 1, 742 42 Öregrund
+46(0)17331600
info@strandhotellet.nu
Book Now
Plura på Strandhotellet 21/7
Plura på Strandhotellet 21/7

Strandhotellet och Brink & Berger presenterar stolt Plura den 21:a juli på Strandhotellet i Öregrund.

Köp Biljett

Plura Jonsson är en legendar i Sverige, inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. Under 2016 tog bandet en paus men Plura fortsatte med sin egna kreativa process som resulterade i en vårturné runt om i Sverige. Under hösten 2017 huserade Plura på Scalateatern i Stockholm med den hyllade föreställningen ”En man av hjärtat”, som även åker på turné i vår.
I sommar blir det konserter på väl utvalda platser runt om i Sverige, med massor av musik från Eldkvarns gedigna låtkatalog samt nyskrivna låtar. Turnén gör han med sitt ”nya band” bestående av Axel Jonsson Stridbeck – kapellmästare, gitarr, körsång, Freja Drakenberg – slagverk, akustisk gitarr, körsång, Marcus Arborelius – klaviatur, körsång, Zackarias Ekelund – trummor, körsång, Jonatan Lundin – bas, körsång.

Spelplats: Strandhotellet, Öregrund
Datum: 21:a juli 2018
Biljettpris ordinarie: 500 kr + service
Åldersgräns: 20 år
Arrangör: Brink & Berger

Comments are closed.