Västergatan 1, 742 42 Öregrund
+46(0)17331600
info@strandhotellet.nu
Book Now
Miss Li på Strandhotellet 4/8
Miss Li på Strandhotellet 4/8

Strandhotellet och Brink & Berger presenterar stolt Miss Li på båtveckan den 4:e augusti på Strandhotellet i Öregrund.

Köp Biljett

I november 2017 släppte Miss Li sitt nya album ”A Woman’s Guide To Survival”, och efter fyra singelsläpp, en bejublad sommarturné, ett omskrivet dopp i Skellefteälven och ett rykande färskt albumsläpp är det nu klart att Miss Li ger sig ut på turné under våren 2018 med premiär i Halmstad den 6 april.

2017 var ett hektiskt år för Miss Li, och sedan releasen av singeln ”Aqualung” i januari samma år har hon genomfört en sommarturné, släppt ytterligare 3 singlar, spelat in en turnédagbok och arbetat fram ett nytt album. Miss Li och hennes producent/låtskrivarkompanjon Sonny Gustafsson är även flitigt anlitade låtskrivare till andra artister och medverkade senast på ”Kids in love”, titelspåret på EP:n signerad den norska stjärnproducenten Kygo.

I maj 2017 släppte Miss Li den Janis Joplin-inspirerade powerballaden ”Love Hurts” som utgjorde startskottet för en högintensiv sommar där gig på Sveriges största festivaler varvades med nattligt albumarbete. I november släpptes det efterlängtade albumet ”A Woman’s Guide To Survival” som bara 3 dagar efter släpp hyllats av press och lyssnare över hela landet.

– Den gångna sommarens turné var verkligen en av de roligaste som jag och mitt band gjort. Någonsin. Jag har verkligen lagt min själ i det nya albumet, och jag kan knappt bärga mig tills jag och mitt band får spela detta live, hälsar Miss Li.

Spelplats: Strandhotellet, Öregrund
Datum: 4 augusti 2018
Biljettpris ordinarie: 450 kr + service
Åldersgräns: 20 år
Arrangör: Brink & Berger

Comments are closed.