Konferens vid vattnet

Att möta sina kollegor eller kunder i en avslappnande Roslagsmiljö är lika välgörande året om. Sommaren med sina sköna bad, spännande fisketurer och förtrollande skärgårdsmiljöer har naturligtvis sin charm. Men vinterns lugn, då naturen vilar och hämtar andan, är för många en lika rik upplevelse. Milsvida skridskoisar som lockar besökare världen över, dramatiska isskulpturer utmed strandlinjen som naturen skapat ger ett bestående intryck. Vid återkomsten till hotellet bjuder vi på något värmande. Öregrund ligger ca 1 timme från Uppsala, Arlanda ca 1,5 timme, så det är alltid nära till Öregrund. Vi skräddarsyr konferenspaketet utifrån era önskemål.

Bröllop

Strandhotellet i Öregrund är en idealisk plats för fest eller bröllop. Därför rekommenderar vi ett personligt möte för menyförslag och prisuppgifter. Vår restaurang rymmer 60 sittande gäster. Vi har inte möjlighet att hålla bröllopsfester hos oss under perioden Midsommar till sista augusti . Endast boende under denna period. Kontakta oss om du vill veta mer.

Brunch

Vi serverar brunch på förfrågan. Förbokning i god tid krävs för perioderna Juni – Augusti. Övrig tid arrangeras ej brunch. Pris 250 kr (barn upp till 12 äter för 80kr). Kontakta oss för mer information på 0173-31600 eller info@strandhotellet.nu

Konferenslokaler

Vi har en konferenslokal som rymmer upp till 20 personer. Vi möblerar efter ert önskemål. Block, pennor, whiteboard och projektor ingår. Gratis trådlöst Internet i konferenslokalen. Vi har dessutom olika konferenspaket med lunch eller middag - med eller utan boende. Kontakta oss för mer information.

Kontakta gärna oss om du har några frågor.