Välkommen!

Restaurang Tullbacken är Strandhotellets matsal och bar.

På Tullbacken serverar vi frukost, lunch och middag för hotellets gäster och övriga gäster i mån av plats.

Menyn består av svenska klassiska rätter samt rätter från det franska och italienska köket.

Bordsbokning

För mer info angående öppettider ring 0173-316 00.

För bokning, ring 0173-31600 eller maila boka@tullbacken.se

Välkommen!

Höst/vinter/vår 2023/24

Restaurangen är endast öppet för frukost och bokade events.

Öppettider

Frukost

Måndag

07:30 - 09:00

Tisdag

07:30 - 09:00

Onsdag

07:30 - 09:00

Torsdag

07:30 - 09:00

Fredag

07:30 - 09:00

Lördag

08:00 - 09:30

Söndag

08:00 - 09:30

Frukost ingår för hotellets gäster. Gäster som inte bor på hotellet betalar 150kr.

Öppettider

Lunch

Måndag

12:00 - 16:00

Tisdag

12:00 - 16:00

Onsdag

12:00 - 16:00

Torsdag

12:00 - 16:00

Fredag

12:00 - 16:00

Lördag

12:00 - 16:00

Söndag

12:00 - 16:00

Vår lunch är endast öppet under högsäsong.

Öppettider

Middag

Måndag

16:00 - 22:00

Tisdag

16:00 - 22:00

Onsdag

16:00 - 22:00

Torsdag

16:00 - 22:00

Fredag

16:00 - 22:00

Lördag

16:00 - 22:00

Söndag

16:00 - 22:00

Under lågsäsong är middag endast öppet vid förbokning och evenemang.

meny tullbacken

Köksmästarens favoriter

jj

före

jj
Toast Skagen

Räkor, majonnäs, rödlök och dill serveras på smörstekt bröd och toppas med löjrom.

Gratinerad getost

Med sommarprimörer, honung, saltrostade valnötter och rödbetor.

jj

VARM

jj
Smörstekt Fjällröding

Serveras med pepparrotskräm och potatisstomp, smaksatt med creme fraiche och gräslök.

Brässerad Gösfilé

Serveras med grädde, anjovis, dill, vårlök, tomat och färskpotatis.

Plankstek på Oxfilé

Med gratinerad duchessepotatis, bearnaisesås, baconlindande haricots verts och ugnsbakad tomat.

Halloumiburgare

Sriracha-majonnäs, picklad rödlök, romansallad, tomat och briochebröd.

Fläskfilé Oscar

Serveras med bearnaisesås, rödvinssås, sparris och räkor.

Backens burgare

Högrev/bringa, briochebröd, tryffelmajonnäs, stekt grönkål, rökt cheddar, inlagd silverlök och country fries.

Rigatonipasta med Oxfilé

Oxfilépasta med gorgonzola, grädde, kantareller, zucchini och cocktailtomater.

Till alla våra kötträtter kan ni välja mellan countryfries eller parmesangratinerad färskpotatis.

jj

EFTER

jj
Pannacotta

Vaniljdessert med färska bär.

Picklade jordgubbar

Vaniljglass, mascarponekräm, kokosflingor.

Kontakta oss gärna om du undrar något.