
Välkommen!
Restaurang Tullbacken är Strandhotellets matsal och bar.
På Tullbacken serverar vi frukost, lunch och middag för hotellets gäster och övriga gäster i mån av plats.
Menyn består av svenska klassiska rätter samt rätter från det franska och italienska köket.
Bordsbokning
För mer info angående öppettider ring 0173-316 00.
För bokning, ring 0173-31600 eller maila boka@tullbacken.se
Välkommen!
Öppettider
Frukost
Måndag
07:30 - 09:00
Tisdag
07:30 - 09:00
Onsdag
07:30 - 09:00
Torsdag
07:30 - 09:00
Fredag
07:30 - 09:00
Lördag
08:00 - 09:30
Söndag
08:00 - 09:30
Frukost ingår för hotellets gäster. Gäster som inte bor på hotellet betalar 150kr.
Öppettider
Lunch
Måndag
11:00 - 16:00
Tisdag
11:00 - 16:00
Onsdag
11:00 - 16:00
Torsdag
11:00 - 16:00
Fredag
11:00 - 16:00
Lördag
11:00 - 16:00
Söndag
11:00 - 16:00
Vår lunch är endast öppet under högsäsong.
Öppettider
Middag
Måndag
16:00 - 22:00
Tisdag
16:00 - 22:00
Onsdag
16:00 - 22:00
Torsdag
16:00 - 22:00
Fredag
16:00 - 22:00
Lördag
16:00 - 22:00
Söndag
16:00 - 22:00
Under lågsäsong är middag endast öppet vid förbokning och evenemang.
meny tullbacken
Köksmästarens favoriter

före

Toast Skagen
Räkor, majonnäs, rödlök och dill serveras på smörstekt bröd och toppas med löjrom.
Gratinerad getost
Med sommarprimörer, honung, saltrostade valnötter och rödbetor.

VARM

Smörstekt Fjällröding
Serveras med pepparrotskräm och potatisstomp, smaksatt med creme fraiche och gräslök.
Brässerad Gösfilé
Serveras med grädde, anjovis, dill, vårlök, tomat och färskpotatis.
Plankstek på Oxfilé
Med gratinerad duchessepotatis, bearnaisesås, baconlindande haricots verts och ugnsbakad tomat.
Halloumiburgare
Sriracha-majonnäs, picklad rödlök, romansallad, tomat och briochebröd.
Fläskfilé Oscar
Serveras med bearnaisesås, rödvinssås, sparris och räkor.
Backens burgare
Högrev/bringa, briochebröd, tryffelmajonnäs, stekt grönkål, rökt cheddar, inlagd silverlök och country fries.
Rigatonipasta med Oxfilé
Oxfilépasta med gorgonzola, grädde, kantareller, zucchini och cocktailtomater.
Till alla våra kötträtter kan ni välja mellan countryfries eller parmesangratinerad färskpotatis.

EFTER

Pannacotta
Vaniljdessert med färska bär.
Picklade jordgubbar
Vaniljglass, mascarponekräm, kokosflingor.