Västergatan 1, 742 42 Öregrund
+46(0)17331600
info@strandhotellet.nu
Book Now
Restaurang

Välkommen till Tullbacken – Strandhotellets nya restaurang och bar

Tullbacken Restaurang och Bar är helt ombyggd och renoverad under 2017
med nytt kök, restaurang, bar och uteservering.
Den är tänkt att servera såväl hotellets gäster som den lokala befolkningen.

Öppettider

Frukost –
(Gäster som inte bor på hotellet betalar 150kr)
Måndag – fredag 07.30-09.00
Lördag – söndag 08.00-09.30

Restaurangen stänger för säsongen den 29 augusti och öppnar igen i maj 2022. För mer info angående öppettider ring 0173-316 00

Lunch –
Måndag – fredag 12.00-16.00

A la carte –
Måndag – söndag 16.00-22.00

För bokning, ring 0173-31600 eller maila boka@tullbacken.se

Välkommen!


TULLBACKENS MENY

    • FÖRRÄTTER

    • GRATINERAD GETOST 149:-

      Med sommarprimörer, honung, saltrostade valnötter och rödbetor.

    • SCAMPI 155:-

      Chili- och vitlöksgratinerade. Serveras med bröd.

    • TOAST SKAGEN 145:-

      Räkor, majonnäs, rödlök och dill serveras på smörstekt bröd och toppas med löjrom.

    • VARMRÄTTER

    • BLÅMUSSLOR 220:-

      Kokta i vitvin , lök, vitlök, timjan, persilja och grädde. Serveras med countryfries och chiliaioli.

    • BRÄSSERAD GÖSFILÉ 249:-

      Serveras med grädde, anjovis, dill, vårlök, tomat och färskpotatis.

    • FLÄSKFILÉ OSCAR 225:-

      Klassisk Oscar med bearnaisesås, rödvinssås, sparris och räkor.

    • GRILLAD ENTRECÔTE 349:-

      Med sommarens primörer, rödvinssås och smör smaksatt med bacon, parmesan och tryffel.

    • KLASSISK PEPPARSTEK 395:-

      200g oxfilé som rullas i fyra sorters peppar och serveras med en cognacdoftande pepparsås.

    • PLANKSTEK PÅ OXFILÉ 349:-

      Med gratinerad duchessepotatis, bearnaisesås, baconlindande haricot verts och ugnsbakad tomat.

    • SMÖRSTEKT FJÄLLRÖDING 265:-

      Serveras med pepparrotskräm och potatisstomp smaksatt med creme fraiche och gräslök.

    • TULLBACKENS BOUILLABAISSE 269:-

      Lax, gös, blåmusslor och räkor som kokas med fänkål, saffran, tomater och vitlök. Serveras med vitlöksbröd och aioli.

    • TULLBACKENS BURGARE 210:-

      Burgare på högrev och bringa, briochebröd, tryffelmajonnäs, stekt grönkål, rökt cheddar, inlagd silverlök och countryfries.

    • Tillbehör

      -

      Till alla våra kötträtter kan ni välja mellan countryfries eller parmesangratinerad färskpotatis.

    • SALLAD

    • CAESARSALLAD 205:-

      Grillat kycklingbröst, romansallad, bacon, krutonger, Grana Padano-ost och caesardressing.

    • SKALDJURSSALLAD 225:-

      Räkor, kräftstjärtar och scampi marinerade med vitlök, citron och chili serveras med limedressing och vitlöksbröd.

    • PASTA & VEGETARISKT

    • CANNELONI 189:-

      Skinka, ost och zucchinifyllda canneloni gratineras med tomatsås, grädde och Grana Padano-ost.

    • HALLOUMIBUGARE (VEGETARISK) 205:-

      Sriracha-majonnäs, picklad rödlök, romansallad, tomat och briochebröd.

    • RIGATONIPASTA MED OXFILÉ 220:-

      Oxfilépasta med gorgonzola, grädde, kantareller, zucchini och cocktailtomater.

    • VEGETARISK CANNELONI 189:-

      Spenat-, ricotta- och zucchinifyllda canneloni gratineras med tomatsås, grädde och Grana Padano-ost.

    • DESSERTER

    • PANNACOTTA 110:-

      Smaksatt med vaniljstänger och serveras med färska bär.

    • PICKLADE JORDGUBBAR 110:-

      Serveras med vaniljglass, mascarponekräm, rosmarin och rostade kokosflingor.

    • SORBET 59:-

      Fråga personalen om dagens smaker.

    • BARNMENY

    • FLÄSKFILÉ 95:-

      Med bearnaisesås och countryfries.

    • KÖTTBULLAR 90:-

      Med lingonsylt, gräddsås och country fries.

    • PANNKAKOR 85:-

      Med sylt och grädde.

    • HAMBURGARE 90:-

      Med sallad, tomat, dressing och country fries.

x

Ladda ner vår meny i PDF här.


BOKA BORD