Västergatan 1, 742 42 Öregrund
+46(0)17331600
info@strandhotellet.nu
Book Now
Restaurang

Välkommen till Tullbacken – Strandhotellets nya restaurang och bar

Tullbacken Restaurang och Bar är helt ombyggd och renoverad under 2017
med nytt kök, restaurang, bar och uteservering.
Den är tänkt att servera såväl hotellets gäster som den lokala befolkningen.

Öppettider

Restaurangen är stängd för säsongen.

Vi öppnar endast vid större förbokningar och evenemang.

För bokning, ring 0173-31600 eller maila boka@tullbacken.se

Välkommen!


TULLBACKENS MENY

    • FÖRRÄTTER

    • VÄSTERBOTTENPAJ

      Med kallrökt lax, creme fraiche och löjrom.

    • TOAST SKAGEN

      Räkor, majonnäs, rödlök och dill serveras på smörstekt bröd och toppas med löjrom.

    • GRATINERAD GETOST

      Med sommarprimörer, honung, saltrostade valnötter och rödbetor.

    • VARMRÄTTER

    • PLANKSTEK PÅ OXFILÉ

      Med gratinerad duchessepotatis, bearnaisesås, baconlindande haricot verts och ugnsbakad tomat.

    • FLÄSKFILÉ OSCAR

      Klassisk Oscar med bearnaisesås, rödvinssås, sparris och räkor.

    • KLASSISK PEPPARSTEK

      200g oxfilé som rullas i fyra sorters peppar och serveras med en cognacdoftande pepparsås.

    • TULLBACKENS BURGARE

      Burgare på högrev och bringa, briochebröd, tryffelmajonnäs, stekt grönkål, rökt cheddar, inlagd silverlök och countryfries.

    • BRÄSSERAD GÖSFILÉ

      Serveras med grädde, anjovis, dill, vårlök, tomat och färskpotatis.

    • SMÖRSTEKT FJÄLLRÖDING

      Serveras med pepparrotskräm och potatisstomp smaksatt med creme fraiche och gräslök.

    • TULLBACKENS BOUILLABAISSE

      Lax, gös, blåmusslor och räkor som kokas med fänkål, saffran, tomater och vitlök. Serveras med vitlöksbröd och aioli.

    • HÄNGMÖRAD ENTRECÔTE

      Med sommarens primörer, rödvinssås och smör smaksatt med bacon, parmesan och tryffel.

    • Tillbehör

      -

      Till alla våra kötträtter kan ni välja mellan countryfries eller parmesangratinerad färskpotatis.

    • SALLAD

    • SKALDJURSSALLAD

      Räkor, kräftstjärtar och scampi marinerade med vitlök, citron och chili serveras med limedressing och vitlöksbröd.

    • CAESARSALLAD

      Grillat kycklingbröst, romansallad, bacon, krutonger, Grana Padano-ost och caesardressing.

    • PASTA & VEGETARISKT

    • VEGETARISK CANNELONI

      Spenat-, ricotta- och zucchinifyllda canneloni gratineras med tomatsås, grädde och Grana Padano-ost.

    • HALLOUMIBUGARE (VEGETARISK)

      Sriracha-majonnäs, picklad rödlök, romansallad, tomat och briochebröd.

    • RIGATONIPASTA MED OXFILÉ

      Oxfilépasta med gorgonzola, grädde, kantareller, zucchini och cocktailtomater.

    • CANNELONI

      Skinka, ost och zucchinifyllda canneloni gratineras med tomatsås, grädde och Grana Padano-ost.

    • DESSERTER

    • SORBET

      Fråga personalen om dagens smaker.

    • PANNACOTTA

      Smaksatt med vaniljstänger och serveras med färska bär.

    • PICKLADE JORDGUBBAR

      Serveras med vaniljglass, mascarponekräm, rosmarin och rostade kokosflingor.

    • ÄPPELPAJ

      Serveras med hemmagjord vaniljsås.

    • BARNMENY

    • FLÄSKFILÉ

      Med bearnaisesås och countryfries.

    • PANNKAKOR

      69 kr

      Med sylt och grädde.

    • KÖTTBULLAR

      Med lingonsylt, gräddsås och country fries.

    • HAMBURGARE

      Med sallad, tomat, dressing och country fries.

Ladda ner vår meny i PDF här.


BOKA BORD